2 min læsningHjulmand om Lindstrøm i Napoli: Han skal ikke være på bænken op til EM

Jesper Lindstrøm har ikke fået meget spilletid i Napoli siden skiftet i sommer. Landstræneren kalder det forventeligt, men advarer danskeren om at sidde på bænken det næste år.

2 min læsning
Jesper Lindstrøm jubler med Napolis spillere efter en scoring
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

170 minutters fodbold fordelt over ni kampe og med et gult kort til følge.

Det er den foreløbige sæsontotal for Jesper Lindstrøm i den italienske storklub SSC Napoli siden sommerens skifte fra tyske Eintracht Frankfurt.

23-årige Lindstrøm har primært opholdt sig på bænken, og danskeren har stadig det første mål til gode under de varmere himmelstrøg. Men landstræner Kasper Hjulmand tror på dansk succes i Napoli.

– Jeg tror stadig på Jobbe (Jesper Lindstrøm, red.), og jeg tror også på Jobbe i Napoli. De bare skal finde hinanden, udtaler Hjulmand til Viaplay.

Napoli vandt det italienske mesterskab i sidste sæson og spiller med i Champions League.

– Det er ikke unaturligt, at man skal arbejde sig forbi nogle store spillere. Napoli er et Champions League-hold, det er et mesterhold, og der kommer man ikke ind som ung spiller, og bare tror, at man skal spille.

Hjulmand ved endnu ikke, om Lindstrøms skifte til Napoli var for stor en mundfuld for den unge dansker.

– Det er lidt for tidligt at konkludere. Han skal ikke sidde der (på bænken, red.) hele tiden det næste års tid op til en EM-slutrunde, men det er lidt for tidligt at konkludere endnu, synes jeg.

Lindstrøm er lige nu samlet med Herrelandsholdet, som fredag kan kvalificere sig til næste års EM-slutrunde ved at besejre Slovenien. Kampen fløjtes op klokken 20:45 og kan ses på TV2 og TV2 Play.

Få overblikket over ugens tv-kampe her.

Officielt: Lindstrøms Napoli fyrer cheftræner – erstatning allerede på plads

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P