2 min læsningHvidovre IF-boss med stikpille til ekspert: Ser du med, Peter Sørensen?

Det var en skarp Hvidovre IF-sportsdirektør, der sendte en stikpille afsted mod Viaplay-ekspert Peter Sørensen efter sejren mod OB.

2 min læsning
Peter Lassen med stikpille til Peter Sørensen
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

‘Jeg håber, at du ser med Peter Sørensen…’.

Sådan indledte sportsdirektør i Hvidovre IF, Peter Lassen, interviewet med Viaplay efter aftenens opgør mellem OB og Hvidovre IF.

Her blev det til en 2-0-sejr til Hvidovre IF. Sejren var den første Superliga-sejr i sæsonen for Hvidovre IF, og netop derfor havde Peter Lassen en stikpille til Viaplay-eksperten, Peter Sørensen.

Peter Sørensen har nemlig tidligere været ude at så tvivl om, hvorvidt det overhovedet ville blive til en sejr for Hvidovre IF i denne sæson.

– Du er jo vores største kritikker i hele Danmark, Peter Sørensen. Men vi kunne godt vinde en kamp i Superligaen, færdiggør Peter Lassen sin sætning, før han fortsætter til det mere seriøse:

– Ej, vi har jo hungret efter den her sejr. Det har været ulideligt at være vidne til – både på og udenfor banen. Så derfor er det en kæmpe forløsning. Jeg synes faktisk, at vi har spillet godt i mange kampe. Det er egentlig ikke fordi, vi ikke kan spille fodbold. Vi har bare været ramt mentalt rigtig hårdt.

– Vi har prøvet alt. Jeg har givet spillerne en bonus for at vinde de to næste kamp, så det kan jo være, at det er derfor (at vi vandt, red.). Men de skal vinde begge to, så der er ingen bonus endnu, siger Peter Lassen til Viaplay

Med søndagens Hvidovre IF-sejr mod OB hentede oprykkerne den første sejr i Superligaen for sæsonen.

Det efterlader klubben med seks point i 15 kampe – syv point fra netop OB, så er den nærmeste konkurrent på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Se scenerne i Hvidovre IF-omklædningen efter sejren mod OB i videoen nedenfor. Du kan også se hele interviewet med Peter Lassen i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P