1 min læsningMedie: Bundesliga-klub forhandler med Jacob Friis

Viborg FF's cheftræner, Jacob Friis, kan meget vel være på vej til at lande en aftale, der sender ham en tur til den tyske Bundesliga.

1 min læsning
Viborg FF forhandler om salg af Jacob Friis
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Viborg FF’s cheftræner, Jacob Friis, har været meldt på blokken i norske Rosenborg i løbet af den seneste tid.

Men nu ser destinationen for Jacob Friis ud til meget vel at kunne blive en helt anden af slagsen.

I hvert fald hvis man i først omgang spørger TV Midtvest, som er kommet i besiddelse af oplysninger om, at Jacob Friis nu kunne være på vej til den tyske Bundesliga. En oplysning der kort efter også meldes om i B.T.

Således skriver TV Midtvest torsdag formiddag, at Viborg FF og Bundesliga-klubben Augsburg, der netop har fået ny dansk cheftræner i form af Jess Thorup, forhandler om Jacob Friis.

Målet med forhandlingerne skulle angiveligt være, at hente Jacob Friis til det tyske, hvor han fremover skal varetage opgaven som Jess Thorups højre hånd – med andre ord assistenttræner i Augsburg.

Og Augsburg skulle angiveligt have overhalet Rosenborg inden om i jagten på Jacob Friis’ underskrift.

Jacob Friis kom til Viborg FF i februar 2022. Siden er det blevet til godt med succes i Kløverklubben, hvor han står noteret for 74 kampe som cheftræner med et pointsnit på 1,59 point per kamp.

Det tyder nu altså på, at de flotte præstationer, der blandt andet førte til en fjerdeplads i den seneste Superliga-sæson, har fået større klubber til at spærre øjnene op.

Jacob Friis er i skrivende stund fortsat på kontrakt i Viborg FF frem til sommeren 2026.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P