2 min læsningOliver Sørensen efter pokalexit: FCK vandt fortjent

FC Midtjylland tabte tirsdag aften til F.C. København i Oddset Pokalen, og dermed er midtjyderne ude af pokalturneringen. Det ærgrer FCMs unge talent Oliver Sørensen.

2 min læsning
FC Midtjyllands Oliver Sørensen og Brøndbys Mathias Kvistgaarden under superligakampen Brøndby - FC Midtjylland på Brøndby Stadion mandag den 29 . august 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Det var en lige og jævnbyrdig kamp, men FCK trak det længste strå til sidst.

Nogenlunde sådan kan tirsdagens storkamp i pokalturneringen mellem F.C. København og FC Midtjylland opsummeres.

Thomas Thomasbergs tropper er dermed det første Superligamandskab til at ryge ud af dette års Oddset Pokalen, og det ærgrer en af denne sæsons store opblomstringer på Heden, den 21-årige Oliver Sørensen.

– Det er noget lort jo. Det er vi jo trætte af. Vi havde jo en ambition om, at vi skulle nå langt. Så er det klart, at det var jo en svær lodtrækning – men det er jo ikke nogen undskyldning, fortæller Sørensen til campo.dk.

Det var en jævnbyrdig affære i Parken, og det var først i det 77. minut, at kampens eneste scoring faldt ved FCKs svenske talent Roony Bardghji.

– Det var sådan en 0-0-kamp. Det var ikke kønt fra nogens side. Det føles som sådan en kamp, der ville gå hele vejen (i forlænget, red.).

F.C. København sender FCM ud i pokalmørket – Roony påny matchvinder

FC Midtjyllands Cho Gue-sung havde enkelte besnærrende forsøg i starten af anden halvleg, men havde nul forsøg inden for rammen. Sørensen medgiver da også, at FCK var den fortjente vinder.

– Jeg synes egentlig, at det er fortjent nok. Vi rammer ikke rigtig dagen i går (tirsdag, red.). Det er jo heller ikke, fordi de skaber det store, men de skaber nok. Så det er vi trætte af, slutter Oliver Sørensen.

Næste kamp for Sørensen og FC Midtjylland er søndag klokken 18 på udebane mod Hvidovre IF.

Interview: Emil Søndergaard Andersen

Henrik Dalsgaard efter nederlag: Vi havde bolden mere end FCK bryder sig om

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P