Dansk Fodbold

Henrik Dalsgaard efter nederlag: Vi havde bolden mere end FCK bryder sig om

Thomas Dalsgaard og FC Midtjylland tabte tirsdag aften 1-0 til F.C. København i Parken, men FCM-anføreren var egentlig tilfreds med spillet på banen trods nederlaget.

FCMs Henrik Dalsgaard under superligakampen mellem FC Midtjylland og Randers FC i Herning søndag den 8. oktober 2023.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland tabte tirsdag i Parken og er dermed ude af årets pokalturnering.

Det var en lige kamp mellem to tætte hold, der begge kom frem til pæne chancer, men alligevel stod det længe 0-0.

Det var dog indtil, at københavnerne indskiftede Roony Bardghji, som scorede kampens eneste mål efter 77 minutter. Det blev til et nederlag til FCM, men alligevel var anfører Henrik Dalsgaard tilfreds med indsatsen.

– Jeg synes egentlig vi spiller en rigtig fin kamp og har rigtig fint styr på FCK, udtalte 34-årige Henrik Dalsgaard til DR efter kampen.

– Jeg tror, vi har bolden meget mere end FCK egentlig bryder sig om, men vi formår simpelthen ikke at blive farlige nok, i de situationer vi gerne vil. Og så må vi selvfølgelig ikke lukke sådan et mål ind.

FC Midtjylland formåede aldrig rigtigt at blive farlige efter FCK var kommet foran, men i starten af anden halvleg misbrugte FCMs angriber Cho Gue-sung to fine chancer.

– Vi ved godt, når man spiller i Parken, så skal man tage sine muligheder, når de byder sig. Og det gjorde vi ikke i dag, sluttede Henrik Dalsgaard.

Næste kamp for Dalsgaard, Cho og FCM er i Superligaen på udebane mod Hvidovre IF søndag den 5. november klokken 18.

F.C. København sender FCM ud i pokalmørket – Roony påny matchvinder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P