2 min læsningFredberg glæder sig over ny aftale: Føler mig hjemme i Anderlecht

Anderlechts danske fodbolddirektør Jesper Fredberg glæder sig over, at han i dag har kunnet forlænge aftalen med klubben, som han kalder sit hjem.

2 min læsning
Jesper Fredberg forlænger med Anderlecht
Foto: rsca.be

Jesper Fredberg og Anderlecht har valgt at forlænge samarbejdet med en længerevarende aftale.

Sådan lyder meldingen fredag eftermiddag fra den belgiske storklub, som dog ikke fortæller yderligere om, hvor langt ud i fremtiden samarbejdet skal fortsætte.

Men én ting er sikkert. Det er, at klubbens danske fodbolddirektør er rigtig godt tilfreds med aftalen. Det fremgår på Anderlechts hjemmeside, hvor Jesper Fredberg fortæller om bevæggrundene for kontraktforlængelsen.

– Der venter os fortsat mange udfordringer. Vi er naturligvis meget ambitiøse, når det gælder vores førstehold, men vi vil også fortsætte med at investere i den videre udvikling af vores akademi, vores infrastruktur, vores kvindehold og i de mange andre vigtige afdelinger i denne vidunderlige klub, fortæller Jesper Fredberg og fortsætter:

– Det er afgørende for os som klub, at vi kan videreudvikle denne præstationskultur og et miljø, hvor både spillere, personale og alle andre kolleger kan trives.

Jesper Fredbergforlænger sin kontrakt med Anderlecht
Foto: www.rsca.be

– Jeg er derfor meget glad for, at vi kan fortsætte vores arbejde sammen med hele holdet. Jeg må sige, at jeg har følt mig hjemme her siden min første dag, og jeg nyder meget den unikke kultur, der følger med en klub som Anderlecht.

– Jeg vil gerne takke alle vores kolleger, de andre medlemmer af ledelsen og præsidenten for det gode samarbejde og for deres tillid, såvel som fansene for deres urokkelige støtte.

Kasper Dolberg skuffet: Vidste ikke vi ku’ være så dårlige

Jesper Fredberg har siden årsskiftet været med til at genopbygge Anderlecht, som var en del af nedrykningskampen i den bedste belgiske liga, da han skiftede til klubben.

Truppen har gennemgået store forandringer denne sommer, hvor hele 12 nye spillere er blevet hentet til klubben – heriblandt danske Kasper Dolberg, Kasper Schmeichel og Thomas Delaney.

Klubben indtager i skrivende stund en andenplads i den belgiske liga med 21 point i 11 kampe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P