2 min læsningUnited-koryfæ storroser Christian Eriksen: Meget bedre end Amrabat

Sofyan Amrabat er startet inde for Manchester United på bekostning af Christian Eriksen, men danskeren har gjort gode figurer i de seneste indhop. Nu er stor Manchester United-legende ude med kæmpe roser til Eriksen.

2 min læsning
Paul Scholes roser Eriksen
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds Harry Maguire scorede tirsdag aften kampens ene mål, da englænderen satte pandebrasken på et indlæg fra Christian Eriksen.

United havde ellers spillemæssige problemer i første halvleg mod F.C. København, men i pausen vendte tingene for englænderne, blandt andet takket være indskiftningen af Christian Eriksen.

Og nu er Manchester United-legenden Paul Scholes ude med store roser til Christian Eriksen, som han tilskriver æren for, at United fik tre point tirsdag aften.

– Det lignede en Europa League-kamp i første halvleg. Som var det en torsdag aften. Iltfattigt, lød det fra Scholes ifølge mediet Goal.com.

Den nu 48-årige tidligere United-spiller glædede sig til gengæld over anden halvleg, hvor Christian Eriksen blev skiftet ind i pausen.

– Christian Eriksen kom på banen, og han er en meget bedre fodboldspiller. Ikke for at nedværdige Amrabat, men han er en ‘stopper,’ det er hans ting. Men han bygger ikke spillet op.

– Det gør Christian Eriksen, og med ham, blev der lavet løb. Pludselig var Bruno Fernandes og Alejandro Garnacho med i kampen. Eriksen finder spillerne.

Paul Scholes ved, hvad han taler om. Englænderen nåede imponerende 718 kampe på midtbanen hos Manchester United og var dygtig med en bold.

– Christian er altid positiv. Med ham kommer fodbold, og det havde Manchester United ikke meget af i første halvleg. Christian Eriksen laver de rigtige afleveringer, udtale Paul Scholes.

Christian Eriksen og Manchester United spiller igen søndag eftermiddag derbykamp mod rivalerne fra Manchester City.

Medier storroser Eriksen: Han genoplivede Manchester United

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P