2 min læsningMedie: Tonali samarbejder og får nedsat straf – spiller onsdag aften

Sandro Tonali har forbrudt sig mod reglerne om at bette på egne kampe, og han står til en alvorlig karantæne. Den italienske landsholdsspiller samarbejder dog med myndighederne og kan få nedsat sin straf, skriver Sky Italia.

2 min læsning
Sandro Tonali står til at få noget strafnedsættelse efter at han samarbejder med myndighederne
Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Sandro Tonali har indrømmet, at han har bettet på egne kampe.

Han står derfor til en straf, hvor straframmen går helt op til tre års udelukkelse fra al fodbold.

Midtbanespillerens lejr samarbejder dog med de italienske myndigheder, og ifølge Sky Italia ser den boldsikre italiener umiddelbart ud til at modtage en 10 måneder lang karantæne, når sagen er vurderet færdig.

Og det er den ikke endnu.

Derfor forventes det også, at Sandro Tonali igen er til rådighed for Newscastle-manager Eddie Howe onsdag aften, når klubben spiller på hjemmebane mod Dortmund.

Det slog Eddie Howe fast på tirsdagens pressemøde.

– Sandro er fit. Det er klart, at der er sket ting, men situationen er den samme, som den var før Crystal Palace-kampen, sagde Eddie Howe.

Målløs FCK-profil efter endnu en hård skæbne: Alle vores præstationer har været til point

Tonali blev skiftet ind for Newcastle i weekendens Premier League-kamp mod Crystal Palace, og han kan også se frem til spilletid onsdag.

– Så vidt jeg ved, forventer jeg, at han er tilgængelig i morgen (onsdag, red.) Jeg vil planlægge sådan, indtil jeg får andet at vide. Jeg kan ikke andet gætte, hvad der kommer til at ske, lød det videre fra Newcastle-manageren.

Sando Tonali blev umiddelbart først meldt ude i 12 måneder med bettingkarantæne, men han kan altså nu se frem til at få noget nedsættelse.

Dog vil han stadig misse sommerens EM i Tyskland, hvis han får en straf på 10 måneders karantæne fra international fodbold.

Mål og Highlights: Vanvittigt drama! FCK brænder straffe i tillægstiden og taber til Manchester United

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P