Premier League

Premier League-dansker ramt af slem skade: Forventes ude i to måneder

Den danske Luton Town-stopper Mads Juel Andersen er blevet ramt af en grim baglårsskade, som forventes at holde ham ude i omkring to måneder.

Mads Juel Andersen langtidsskadet for Luton
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Han udgik med en skade i løbet af anden halvleg i opgøret mellem Luton Town og Tottenham kort før landsholdsterminen.

Og nu tyder alt på, at den danske Luton Town-stopper, Mads Juel Andersen, kommer til at se sit hold spille fra sidelinjen i en længere periode.

Således kan Luton-manager, Rob Edwards, på fredagens pressemøde fortælle, at der formentligt venter en lang skadespause for Andersen, som har pådraget sig en slem skade i baglåret.

– Mads Juel Andersen har pådraget sig en ret grim baglårsskade. Det var derfor, at han måtte udgå mod Tottenham. Skaden plager stadig Mads her efter landskampspausen, og derfor venter der en længere skadespause, fortæller Rob Edwards på klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Der kommer helt sikkert til at gå noget tid, før Mads igen er kampdygtig. Vi estimerer skadesperioden til at vare et par måneder ud i fremtiden – og det er vi selvfølgelig rigtig ærgerlige over.

Dermed bliver det altså uden Mads Juel Andersen, når Luton Town lørdag skal forsøge at hente point i kampen mod Nottingham Forest. Opgøret fløjtes op klokken 16:00 og kan følges direkte på Viaplay.

Den 25-årige Mads Juel Andersen skiftede til Luton Town fra Barnsley forud for denne sæson. Her er han hurtigt gået ind i startopstilling og står i alt noteret for otte kampe for klubben med ét mål til følge.

Klopp bekræfter: Liverpool-stjerne skal under kniven – ventes ude i flere måneder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P