2 min læsningRonaldo efter portugisisk kvalifikation til EM: Håber at være med

Cristiano Ronaldo har ikke umiddelbart planer om at gå på fodboldpension og har et stort håb om at være med, når Portugal spiller ved EM 2024.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo vil med Portugal til EM
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo gør sig ikke umiddelbart tanker om en snarlig fodboldpension.

Fredag aften sikrede han og det portugisiske landshold sig en plads ved EM-slutrunden i 2024. Og det endda med en overbevisende præstation af den aldrende verdensstjerne, der stod bag to af nationens tre mål.

Men trods sine 38 år på bagen, så er der som udgangspunkt ingen tanker om en pensionering fra fodbolden for Cristiano Ronaldo. Han håber, at han også kan være med til at føre Portugal til en stor slutrunde til sommer.

I et interview efter fredagens 3-2-sejr til Portugal mod Slovakiet fortæller Ronaldo, at han foretrækker at leve i nuet, og så må der ske, hvad der sker i fremtiden.

– Jeg håber selvfølgelig, at jeg kommer til at være med til EM 2024. Der er stadig meget tid til slutrunden, så jeg håber, at jeg ikke får problemer eller skader inden da. jeg håber at spille, fortæller han ifølge Fabrizio Romano og fortsætter:

– Jeg tænker ikke så meget på fremtiden. Jeg tænker på kort sigt, og jeg prøver altid at nyde momentet. Men jeg elsker at spille for landsholdet, så det er selvfølgelig et stort håb for mig at være med.

Overblik: Danmark kan booke EM-billet på tirsdag, hvis alt flasker sig

Cristiano Ronaldo og Portugal sikrede sig fredag aften den syvende sejr ud af syv mulige i EM-kvalifikationen. Dermed er nationen kvalificeret til EM 2024 allerede tre spillerunder før kvalifikationens afslutning.

Cristiano Ronaldo har haft en lang og gloværdig karriere på det portugisiske landshold, hvor han står noteret for imponerende 202 landskampe med 125 mål og 44 assists til følge.

Portugal var ikke den eneste nation, der fredag aften sikrede sig en plads ved EM 2024. Det gjorde i alt tre europæiske nationer. Læs mere her.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P