International Fodbold

Stor danskernat i MLS: Sviatchenko bankede Maxsø – Uhre i nulløsning mod gammel Brøndby-darling

Der var flere MLS-opgør natten til søndag, hvor der var danskere, som var i aktion mod hinanden i den amerikanske liga.

Mikael Uhre i aktion for Philadelphia Union i MLS.
Foto: Kyle Ross/Reuters/Ritzau Scanpix.

Mens de fleste hjemme i Danmark har ligget og sovet, så var der tidligt søndag fuldt gang i den amerikanske fodboldliga, MLS.

Her bød nattens kampe blandt andet på et sandt danskeropgør, da Houston Dynamo hjemme på Shell Energy Stadium mødte Colorado Rapids.

Hos hjemmeholdet var nemlig den tidligere FC Midtjylland-spiller Erik Sviatchenko med fra start, mens udeholdet havde den tidligere Brøndby IF-mand Andreas Maxsø i startopstillingen.

Det blev dog den tidligere FCM-anfører, der trak det længste strå i opgøret, da Houston Dynamo vandt overlegent med hele 5-1 og Maxsø og Colorado Rapids.

Et andet sted i USA var der endnu en dansker i aktion, da den tidligere Superliga-topscorer Mikael Uhre var i aktion for Philadelphia Union.

Her mødte Uhre en gammel kending fra sin tid i Brøndby IF, da hjemmeholdet hjemme på Subaru Park mødte Nashville SC, der havde tyske Hany Mukhtar i startopstillingen.

Opgøret mellem de to tidligere Brøndby-spillere blev dog et målløs et af slagsen, da kampen endte med cifrene 0-0.

Hany Mukhtar tørnede ud for Brøndby IF i perioden 2017-2020. Her blev det til 134 kampe for tyskeren, hvori han scorede 28 mål og lavede 36 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P