3F Superligaen

Kvistgaarden sendte Brøndby til tops: Det er en god følelse

Mathias Kvistgaarden blev kampens eneste målscorer, da Viborg FF søndag gæstede Brøndby Stadion.

Mathias Kvistgaarden efter sejren over Viborg FF i Superligaen.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Brøndby IF topper lige nu Superligaen.

Det gør de, efter det søndag blev til en 1-0-sejr hjemme mod Viborg FF.

Sejren kan i høj grad tilskrives 21-årige Mathias Kvistgaarden, der i 2. halvleg stod for opgørets eneste mål, efter han var blevet spillet fri af Daniel Wass. Den unge Brøndby-angriber afsluttede med et veludført lob.

Mathias Kvistgaarden lægger efter kampen heller ikke skjul på, at et mål, tre point og en førsteplads til Brøndby IF såmænd føles ganske godt her op til landsholdspausen.

– Det er en sejr, og selvfølgelig er man altid glad for at score som angriber. Så det er en god følelse lige nu, siger han til Discovery.

Selvom resultatet må siges at være positivt, så var der dog problemer med mellemregningerne undervejs.

Mathias Kvistgaarden fandt derfor også rosende ord frem til søndagens modstander, som formåede at gøre det svært for Brøndby.

– De (Viborg FF, red.) volder os mange problemer i dag, og der er store perioder af kampen, som vi skal kigge på for at se, hvad det er, vi gør galt – både at vi ikke kan komme ud af deres pres, og at vi ikke kan holde på bolden selv.

– Men jeg synes, at vi får løst det godt. Vi står sammen skulder ved skulder, og det ender i tre point, som vi er glade for, siger Mathias Kvistgaarden.

Med sejren og de tre point har Brøndby IF i skrivende stund to point ned til Silkeborg IF og F.C. København som nærmeste efterfølgere.

Ærkerivalerne i FCK spiller dog søndag klokken 20.00 på Ceres Park i Aarhus, og kan med en sejr over AGF dermed fravriste Brøndby sin akutelle førsteplads.

Den kamp kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P