3F Superligaen

AGF-direktør: For syv kampe siden ville I fyre Jesper Sørensen

AGF's administrerende direktør, Jacob Nielsen, er ikke decideret bekymret over den nuværende situation i AGF, som han i øvrigt ikke er bleg for at sammenligne med Brøndbys situation tidligere på sæsonen.

Jacob Nielsen bruger Brøndby som eksempel på den nuværende situation i AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF lagde godt fra land, men befinder sig nu inde i en særdeles pointfattig stime.

Efter at have vundet bronze i forrige sæson, er det efter 10 runder blevet til en mere beskeden 7. plads med 13 point i 10 kampe for Aarhus-klubben.

Samtidig leverede AGF for nyligt et flot årsregnskab, hvor særligt de tårnhøje forventninger til næste års regnskab har vakt opsigt.

Inden søndagens sene kamp mellem AGF og F.C. København blev Aarhus-klubbens administrerende direktør, Jacob Nielsen, derfor spurgt ind til den nuværende situation, hvor pointene – trods en flot økonomi og bronzemedaljer inden sommerferien – ikke ligefrem vælter ind.

– Det er da rigtigt, at der er ikke nogen, hverken på holdet, i staben, i ledelsen eller fans, der er tilfreds med kun at vinde én ud af de seneste syv kampe.

– Men altså. For syv kampe siden, der ville I (Viaplay/danske medier, red.) fyre Jesper Sørensen og det halve af Brøndby. Nu ligger de nummer ét.

– Det går op og ned i fodbold. Det gjorde det også for et år siden, hvor vi endte som nummer tre. Vi ser et dagligdags arbejde, der bliver gjort rigtig godt, og det tror vi på, der er en bæredygtig vej fremad, siger AGF-direktøren til Viaplay.

AGF spiller lige nu hjemme mod F.C. København, hvor stillingen efter en times spil er 0-0. Kampen blev fløjtet i gang klokken 20.00.

Vinder FCK kampen, vil de dermed overtage førstepladsen i Superligaen fra Brøndby IF.

Du kan se hele interviewet med Jacob Nielsen i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P