Premier League

Erik ten Hag om Eriksen-konkurrent: Det får vi med ham på banen

Mason Mount og Christian Eriksen er konkurrenter i Manchester United, og førstnævnte er ved at være i omdrejninger efter en skade.

Erik ten Hag sætter ord på Mason Mount.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Mason Mount kom til Manchester United i sommer.

Her spillede han i sæsonens første to kampe, men blev efterfølgende henvist til sidelinjen med en skade i de efterfølgende fem opgør.

Nu er den tidligere Chelsea-profil dog tilbage igen, og han har senest været at finde i startelleveren i Manchester Uniteds to seneste kampe.

Det er ikke umiddelbart godt nyt for Christian Eriksen, der ligesom Mason Mount kæmper om spilletiden på den centrale midtbane i Manchester United.

Mason Mount virker dog til at være værdsat af United-manager Erik ten Hag, der inden lørdagens opgør mod Brentford har sat ord på den 24-årige englænder.

– Han kan være en stor del af det (vi er ved at skabe i Manchester United, red.)

– Han kan få en rolle i den kamp ved at fodre offensiven samt fordele og sætte spillet op mellem de forreste spillere.

– Han har den der evne til at give energi og fodre vores offensiv med bolde og kombinationsspil, siger Erik ten Hag ifølge klubbens egen hjemmeside.

Medie: United og City jagter samme PL-profil

Manchester United har tabt sine seneste to kampe.

Først blev det til et nederlag mod Crystal Palace i Premier League, inden det senest blev til et nederlag mod Galatasaray i Champions League.

Begge nederlag har fundet sted hjemme på Old Trafford, hvor lørdagens kamp mod Brentford også finder sted. Den kamp fløjtes i gang klokken 16.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P