1 min læsningJosip Radosevic: Kan mærke at konkurrencen udvikler os

Josip Radosevic spillede selv hele kampen i sidste rundes 3-0 sejr mod Hvidovre IF, og selvom kroaten også selv er startet på bænken i flere kampe, ser han konkurrencen som en fordel for helheden i truppen.

1 min læsning
Brøndbys superligahold har en sund og god konkurrence en af klubbernes profiler Josip Radosevic
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby har haft en forrygende sæson indtil nu, og søndag kan holdet spille sig på førstepladsen, hvis de andre resultater i toppen af Superligaen flasker sig.

Med en nuværende andenplads i ligaen er der en optimal optakt forud for opgøret mod Viborg FF, og det skyldes blandt andet, at konkurrencen i Brøndby-truppen er virkelig stor.

Det siger Josip Radosevic til klubbens hjemmeside.

– Jeg prøver altid at gøre mit bedste, når jeg går på banen. Det har været min mentalitet i alle mine fem år i klubben. Når du spiller, skal du gøre alt for at yde dit bedste, siger Radosevic og peger på styrken af Brøndby-truppen.

– Vi har mange gode spillere i truppen – også på bænken. Det er vigtigt, fordi sæsonen er lang, og der er mange kampe, vi skal igennem. Det er også vigtigt med en stærk konkurrence om pladserne, og det kan jeg mærke, at der er. Det hjælper alle i truppen til at udvikle sig.

Brøndbys kamp mod Viborg sparkes igang søndag klokken 16.00.

Brøndby IF
Brøndby IF
v v v t v
1 : 0
Slut
Viborg FF
Viborg FF
t t u t v
Mathias Kvistgaarden
73′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P