Mål og Highlights: Alvaro Morata og Griezmanns saksespark sikrede Atletico sejren mod Feyenoord

Atletico Madrid var bagud to gange mod Feyenoord, men holdet formåede alligevel at kæmpe sig tilbage og vinde. Se mål og highlights her.

Alvaro Morata scorede for Atletico Madrid mod Feyenoord i Champions League.

Alvaro Morata fortsatte målformen, da Atletico Madrid vandt 3-2 over Feyenoord efter at have været bagud to gange i Champions League-kampen.

Feyenoord bragte sig foran to gange i første halvleg, men begge gange formåede Atletico at svare igen. Først ved Alvaro Morata på en tvivlsom VAR-kendelse, og herefter da Antoine Griezmann saksede bolden i mål til 2-2 efter en god gang klumpspil i feltet.

I anden halvleg var det så igen Morata, der kom på tavlen. Her afgjorde han kampen til Atleticos fordel, da han kom først på et indlæg og scorede til 3-2. Det var spanierens sjette og syvende mål i otte kampe i alle turneringer i den nye sæson.