Hobro slået af oprykkere på eget græs

Hobro IK tabte søndag hjemme på eget græs, da oprykkerne fra Kolding IF slog vejen forbi.

Hobro Logo

Det er ikke til at se, at Kolding IF er oprykkere til NordicBet Ligaen i denne sæson. Hvert fald ikke indtil videre.

Så sent som torsdag tvang Kolding sågar FC Nordsjælland ud i en straffesparkskonkurrence i Pokalturneringen, og søndag blev det til en 2-3-sejr ude mod Hobro IK.

Her var det ellers hjemmeholdet, der kom bedst fra land, da Muamar Brajanac gjorde det til 1-0 efter en lille halv time.

Thomas Mikkelsen fik dog udlignet for Kolding i første halvlegs tillægstid, så de to mandskaber gik til pause ved stillingen 1-1.

Efter pausen blev det til en 1-2-føring for gæsterne i det 58. minut, inden det også blev til 1-3 fem minutter senere. Målene blev scoret af Albert Nørager og Paul Ngongo Iversen.

Føringen var aldrig for alvor tæt på at blive sat over styr, og opgørets sidste mål faldt først dybt inde i tillægstiden, da Muamar Brajanac fik scoret for anden gang i kampen til resultatet 2-3.