1 min læsningJoachim Andersen står overfor Rasmus Højlund: Han er god – men jeg har spillet mod gode spillere før

Joachim Andersen og Rasmus Højlund står lige nu overfor hinanden på Old Trafford. Hør, hvad den danske midtstopper havde at sige om den duel forud for startfløjt.

1 min læsning
Joachim Andersen
Soccer Football - FA Cup Semi Final - Chelsea v Crystal Palace - Wembley Stadium, London, Britain - April 17, 2022 Crystal Palace's Joachim Andersen reacts Action Images via Reuters/John Sibley

Rasmus Højlund har fået en god start i Manchester United, og Joachim Andersen har efterhånden fået etableret sit navn godt og grundigt i Premier League.

Lørdag står de to danske landsholdspillere nu overfor hinanden på Old Trafford, hvor Crystal Palace har slået vejen forbi.

Viaplay bragte forud for startfløjt et interview med Crystal Palace-danskeren, hvor et af spørgsmålene omhandler den direkte duel med Rasmus Højlund.

Her hersker der ingen tvivl om, at Joachim Andersen har respekt for lørdagens modstander – men det er ikke som sådan en unik situation.

– Selvfølgelig er han en god spiller, og han har også fået en god start, synes jeg. Han sker skarp ud. Stærk og hurtig.

– Så det bliver svært, men jeg har spillet mod en del gode angribere efterhånden, så jeg håber da, at jeg kan håndtere ham, siger Joachim Andersen til Viaplay.

Man tror det er løgn: Manchester United slår vanvittig rekord

Kampen mellem Manchester United blev fløjtet i gang lørdag klokken 16.00 og kan ses på TV3 MAX og Viaplay.

Du kan se interviewet i videoen øverst i artiklen

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P