2 min læsningHvidovre IF-boss kunne have hentet Vallys: Det er jo en af mine kæmpe fejltagelser!

Sportschefen i Hvidovre IF Peter Lassen kunne have hentet Nicolai Vallys til klubben i sin tid, men valgte at prioritere anderledes.

2 min læsning
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

‘Ja, det er jo en af mine kæmpe fejltagelser’.

Sådan indleder Hvidovre IF’s sportschef, Peter Lassen, snakken med Discovery+. En snak som omhandler Brøndby IF’s helt store profil, Nicolai Vallys.

Og grunden til at Nicolai Vallys og en kæmpe fejltagelse fra Peter Lassen hænger sammen, handler om, at Lassen og Hvidovre IF rent faktisk havde mulighed for at hente Nicolai Vallys til klubben. Det var dog lang tid før, Nicolai Vallys for alvor brød igennem i Superligaen og fik sin debut på det danske A-landshold.

Ikke desto mindre er Peter Lassen dog stadig ærgerlig over, at han ikke valgte at hente Vallys til klubben fra Skovshoved i sin tid.

– Vi kunne rent faktisk godt have fået Nicolai Vallys på et tidspunkt, da han var i Skovshoved. Dengang var vi sådan lidt; ‘skal vi tage Vallys, eller skal vi tage Nicklas Schmidt?’. Per Frandsen og jeg ville hellere have Nicklas, så ham tog vi – en fantastisk spiller også, men Vallys er jo én af Danmarks bedste spillere herhjemme lige nu. Så der trak vi nitten, hvis man kan tillade sig at sige det, fortæller Peter Lassen, som oplyser, at han har kigget sig selv i spejlet og dybt ind i øjnene siden.

– Jeg har kigget mig selv dybt i øjnene, men Per Frandsen får du ikke til det. Men ej, vi laver spas med det nu, og jeg er jo bare glad for, at Vallys har fået den karriere, han har fået. Det havde han måske ikke fået, hvis han var skiftet til os, siger han til Discovery+.

Nicolai Vallys skiftede fra Skovshoved til FC Roskilde i 2018. Året efter gik turen til Silkeborg IF, hvorfra han som bekendt skiftede til Brøndby IF i sommeren 2022.

Og netop Brøndby IF er modstanderen, der venter Hvidovre IF i den kommende Superliga-spillerunde. De to klubber står søndag eftermiddag over for hinanden på Pro Ventilation Arena i Hvidovre.

Kampen sparkes i gang klokken 16:00 og kan følges direkte på 6’eren og Discovery+.

Læs meget mere om Nicolai Vallys’ atypiske vej til landsholdet herunder

Sikke en historie: Nicolai Vallys’ atypiske vej til landsholdet

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P