1 min læsningUnited, Liverpool og Arsenal jagter alle samme Brentford-profil – Frank vil ikke sælge

Thomas Frank skal finde de store talegaver frem, hvis han skal holde på det skotske stortalent Aaron Hickey. De største Premier League-klubber holder øje med ham.

1 min læsning
Thomas Frank skal passe på Aaron Hickey, der jagtes af flere store klubber
Foto: Ritzau / Scanpix / Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford står over for svær opgave i at holde fast på et af sine allerstørste talenter.

Ifølge den engelske avis The Mirror er storklubberne Liverpool, Arsenal og Manchester United nemlig alle på jagt hos Thomas Frank lige nu.

Det er den skotske backspiller i Brentford, Aaron Hickey, der har gjort et særligt godt indtryk på flere scouts, efter at Brentford hentede ham hjem fra Bologna F.C. i Serie A. Her tilbragte forinden to sæsoner.

Under danske Thomas Franks ledelse har den hurtige forsvarsspiller taget store skridt i sin karriere, og i sidste sæson var det Manchester City, der jagtede skotten.

Dengang var Thomas Frank klar i mæglet:

– Vi har ingen intentioner om at sælge ham (Hickey, red.). Han har med al respekt kun været her i knap et år. Jeg mener, han er en meget talentfuld ung spiller, og jeg tror på, han har en strålende fremtid foran sig, sagde Thomas Frank dengang.

Mål og Highlights: Everton tager første sejr i sæsonen – skuffende for Brentford

Aaron Hickeys succes afspejles også på det skotske landshold, hvor han lige nu sammen med Skotland fører gruppe A foran Spanien.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P