Premier League

Medie: Juventus skal mødes med dansk landsholdsspillers agent – vinterskifte på vej

Pierre-Emile Højbjerg kan gøre flere af sine landsmænd følgeskab. I hvert fald skulle der være konkret interesse fra den italienske Serie A, hvor flere danskere skiftede til denne sommer.

Pierre-Emile Højbjerg rygtes til Juventus.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Juventus har angiveligt udset sig Pierre-Emile Højbjerg som erstatning for Paul Pogba.

Det skriver Tuttomercatoweb.

Derfor skulle den danske landsholdsspillers agent nu have sat kursen mod Torino, hvor han i løbet af de kommende dage skal mødes med Juventus for at tale nærmere om en potentiel transfer til januar.

Juventus vil helst hente Pierre-Emile Højbjerg på en lejeaftale, mens Tottenham ønsker at sælge den danske midtbanemotor.

Premier League-klubben forlanger angiveligt 30 millioner euro for den 28-årige midtbanespiller. Det svarer til 223 millioner kroner.

Pierre-Emile Højbjerg er røget ud i kulden i Tottenham efter Ange Postecoglou tog over som manager i sommer.

Ender han med at skifte til Juventus og Serie A, vil han samtidig komme til at stå overfor flere andre danskere, som denne sommer skiftede til den bedste italienske række.

Det gælder blandt andre Gustav Isaksen (Lazio), Jesper Lindstrøm (Napoli), Oliver Christensen (Fiorentina) og Rasmus Nissen Kristensen (AS Roma).

Medie: Pierre-Emile Højbjerg stopper samarbejdet med agent

Pierre-Emile Højbjerg skiftede til Tottenham fra Southampton i sommeren 2020.

Han blev i sommerens transfervindue rygtet til både Manchester United og Atletico Madrid. Særligt sidstnævnte blev der skrevet meget om.

Han står i alt noteret for 151 kampe i Tottenham, hvilket har kastet et hav af bolderobringer samt 10 mål og 16 assists af sig.

Kontrakten mellem Pierre-Emile Højbjerg og Tottenham strækker sig lige nu frem til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P