3 min læsningPatrick Mortensen om gode faciliteter: Klubben sætter hele tiden høje standarder

Hvis man skulle være i tvivl, så er der ret store forventninger til en fodboldspiller i Superligaen. Fans, presse og naturligvis også de meget ambitiøse klubber forventer hele tiden resultater. Derfor er AGF-anføreren, Patrick Mortensen, også glad for, at klubben selv lever op til de store ambitioner ved hele tiden at forbedre faciliteterne på Fredensvang.

3 min læsning
Patrick Mortensen har lige scoret for AGF her
Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Der var engang, hvor AGF’s førsteholdsspillere kørte rundt i busser i Østjylland for at finde anstændige træningsbaner.

Kampen for at finde ordentlige græsbaner hører dog fortiden til.

I dag har AGF et toprenoveret fodboldanlæg, der også de seneste fem år er blevet prydet af et spritnyt klubhus.

Selv kom klubbens anfører Patrick Mortensen til AGF i 2019, og han roser AGF’s ledelse for et kontinuerligt arbejde med hele tiden at forbedre forholdene på klubbens træningsanlæg.

– Der er en god udvikling hvert år. Det er fedt, at klubben ikke bare forlanger en masse af os, men at den også selv lægger høje standarder for faciliteter og baner og hele tiden optimerer på faciliteterne. Det går jo hånd i hånd, og det gør jo også, at vi udvikler os hele tiden, siger Patrick Mortensen til campo.dk og fremhæver en af klubbens seneste anskaffelser:

– Nu har vi for eksempel lige fået helt ny sauna, som vi har snakket om i noget tid, og den bliver brugt flittigt, fordi der også er mange gode ting ved det også, siger angriberen der leverede den ene scoring i weekendens 1-1 kamp mod Randers FC.

Ifølge Patrick Mortensen, der sammen med resten af AGF-truppen vandt bronze før sommerferien, er det dog langt fra kun mursten og materielle ting, der har fået et gevaldigt løft op de seneste par år.

– Der er jo sket rigtig meget i de år, jeg har været her. Også i staben som jo har fået et ekstra nøk op. Det er super fedt. Men vi vil jo også gerne måle os med de allerbedste, og det kræver jo så også, at der bliver optimeret herude samt i spillertruppen, slutter Patrick Mortensen, der sammen med resten af AGF-truppen skal spille pokalkamp mod Nykøbing FC torsdag aften.

AGF er på træningsanlægget Fredensvang i gang med at bygge et nyt talentakademi, som efter planen står klar i efteråret 2024.

Sen straffescoring sikrer AGF point ude mod Randers

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P