Overblik: De fleste favoritter er videre i Carabao Cup – men ikke Manchester City

Manchester City måtte sent onsdag aften lade livet i Carabao Cup, da Newcastle agerede bøddel overfor forrige sæsons 'The Treble'-vinder.

Manchester City er ude af Carabao Cup.

De fleste af de engelske storklubber fik onsdag aften spillet sig videre i den traditionsrige Carabao Cup.

Mens klubber som Arsenal og Liverpool er med i bowlen til lodtrækningen sent onsdag aften, kommer Manchester City ikke til at kunne blive trukket.

Pep Guardiola og co. led således et nederlag ude mod Newcastle, og vejen til Carabao Cup-triumf må derfor siges at være blevet gjort en hel del lettere for de resterende klubber.

Få overblikket over onsdagens resultater i Carabao Cup nedenfor

Aston Villa 1-2 Everton
Et af onsdagens mest jævnbyrdige opgør endte med en 1-2-sejr til Everton, da den Liverpool-baserede klub slog vejen forbi Birmingham.

Blackburn 5-2 Cardiff
Onsdagens eneste Carabao Cup-kamp uden deltagelse af et Premier League-hold. Her fik Jon Dahl Tomasson gjort kål på Championship-konkurrenterne Cardiff.

Bournemouth 2-0 Stoke
Med to scoringer tidligt i anden halvleg, er Bournemouth nu klar til næste runde af Carabao Cup. Stoke kan i stedet rette fokus mod Championship, hvor pointene ikke har hængt på træerne i denne sæson.

Brentford 0-1 Arsenal
David Raya var ikke at finde i Arsenal-målet, og måtte i stedet se sine nye holdkammerater sejre over sine tidligere holdkammerater uden ham. Kampens eneste scoring faldt efter syv minutter, da Reiss Nelson bragte gæsterne i front.

Chelsea 1-0 Brighton
Chelsea har famlet efter succes i denne sæson, og onsdag aften blev det til en tiltrængt sejr over Brighton. Kampens eneste scoring faldt kort efter pausen, hvor Nicolas Jackson blev matchvinder for Chelsea.

Fulham 2-1 Norwich
Gæsterne fra Norwich forsøgte sig med et sent comeback, men scoringen til 2-1 fra Norwich’ Borja Sainz i det 75. minut var ikke tidsnok til et fuldbyrdet comeback.

Lincoln 0-1 West Ham
Hjemmeholdet fra League One bød absolut West Ham op til dans. Det blev dog aldrig til et mål for Lincoln, og West Hams Tomas Soucek blev derfor matchvinder med sin scoring.

Liverpool 3-1 Leicester
Premier League-nedrykkerne fra Leicester kom foran allerede efter to minutter af opgøret, men Jürgen Klopps tropper lod sig ikke ryste. Liverpool er videre med en 3-1-sejr.

Newcastle 0-1 Manchester City
Det er ikke en kæmpeoverraskelse, men det er utvivlsomt onsdagens største overraskelse. Manchester City stillede langtfra i stærkeste opstilling, men selv Pep Guardiolas normale bænkevarmere er en svær modstander for de fleste. Alexander Isak stod for opgørets eneste scoring.