2 min læsningPartiformand var vild med Ken Ilsø, men: Skuffet over alle de chancer, han brændte

Da Ken Ilsø tørnede ud for FC Midtjylland, havde han en stor fan, der senere er blevet folketingsmedlem og partiformand.

2 min læsning
SAS-Liga, AC Horsens - FC Midtjylland, Casa Arena.: FCMs Ken Ilsø.

Ken Ilsø har spillet fodbold over hele verden.

Men før han tørnede ud for klubber i Malaysia, Kina og Australien, spillede han i FC Midtjylland.

Dengang havde Ilsø en stor fan, som altid råbte hans navn på lægterne. Den fan er i dag Alex Vanopslagh (I), som er medlem af Folketinget og partiformand for Liberal Alliance.

Vanopslagh kender dommer Jakob Sundberg, som var gæst i Viaplays program Offside mandag, hvor Ken Ilsø er vært. I den forbindelse sendte han en videohilsen afsted til Sundberg, men der var også plads til en lille anekdote, der omhandlede Ilsø – og dels Kenneth Emil Petersen, som også er vært på programmet.

– Godaften i [Offside] studiet. Jeg har jo faktisk en historik med værterne. Jeg har jo i mine unge, spæde dage været inkarneret FC Midtjylland-fan og brugt meget tid på tribunerne. Der har jeg jo stået og heppet på og råbt og sunget Ken Ilsøs navn mange gange, og jeg har selvfølgelig været skuffet over alle de chancer, han brændte.

Mål og Highlights: Se bundproppen stjæle point fra mesterskabsbejlere i Farum

– Jeg tror faktisk også, at i en enkelt kamp, hvor Kenneth Emil (Petersen, red.) helt klart skulle have haft rødt kort, der har jeg kaldt ham en masse skældsord… herunder, at han var et AaB-svin, lød det fra Alex Vanopslagh til Offside-studiet mandag aften.

Du kan se hele klippet med Alex Vanopslaghs videohilsen til Offside-studiet i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P