1 min læsningLindstrøm ignoreres i Napoli: Er han en reel fejl?

Jesper Lindstrøm har ikke ligefrem taget Napoli med storm, og den danske offensivspiller har da heller ikke vadet i spilletid.

1 min læsning
Jesper Lindstrøm får ikke spilletid i Napoli.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

15 minutter.

Det er, hvad Jesper Lindstrøm har fået på banen i Napoli, som han skiftede til denne sommer.

Manglen på spilletid skaber undren i mediet Napolipiu, som efter søndagens 0-0-kamp mod Bologna har skrevet om situationen.

– Spørgsmålet, som alle vil stille, er: Har den franske træner (Rudi Garcia, red.) en langsigtet strategi for danskeren, eller er han en reel fejl? Det vil tiden vise, men lige nu ser det ikke opmuntrende ud.

– Lindstrøm-situationen blev helt tydelig (mod Bologna, red.). Selvom Napoli havde brug for at ‘kickstarte’ motoreren, valgte Garcia ikke at benytte sig af det danske talent.

– Lindstrøm kunne være blevet sat på banen på flere forskellige positioner, ikke kun som højrekant, og kunne have bidraget med et element af uforudsigelighed til Napolis spil.

– Han blev dog udeladt, selv i en kamp hvor holdet kunne have draget fordel af hans fart og teknik, skriver det italienske medie.

Medie: Jesper Lindstrøm afviste stort Premier League-skifte

Jesper Linstrøms 15 minutter i Napoli-trøjen kom imod Lazio i begyndelsen af september.

Siden har han ikke fået så meget som et eneste minut på banen for forrige sæsons Serie A-vinder.

Napoli betalte i omegnen af 30 millioner euro for Jesper Lindstrøm, da de i sommer hentede ham til det sydlige Italien fra Frankfurt. Det svarer til 223 millioner kroner.

Napoli har hentet otte point i sæsonens første fem runder, og ligger dermed på en skuffende syvendeplads.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P