1 min læsningAnderlecht bekræfter: Delaney har brækket kravebenet og er blevet opereret

Anderlechts danske midtbanemotor, Thomas Delaney, har brækket kravebenet og er tirsdag blevet opereret.

1 min læsning
Thomas Delaney har brækket kravebenet.
Foto: Anderlecht

Thomas Delaney har brækket kravebenet.

Sådan lyder meldingen tirsdag aften fra Anderlecht, som kan fortælle, at Delaney har gennemgået en række undersøgelser, der bekræfter skaden.

Allerede mandag kom det frem, at Thomas Delaney formentligt havde brækket kravebenet. En skade der kan kræve operation. På klubbens hjemmeside fremgår det også, at Thomas Delaney allerede tirsdag eftermiddag er blevet opereret for sin skade.

Operationen skulle være vellykket, og danskeren ventes at være ukampdygtig et godt stykke ud i fremtiden.

– Under kampen mod Club Brügge i søndags måtte midtbanespilleren Thomas Delaney forlade banen kort før halvleg efter et slemt fald på skulderen.

– De medicinske scanninger bekræfter et brud i kravebenet. Thomas blev allerede opereret tirsdag eftermiddag og vurderes at være ude af drift indtil starten af ​​november. God bedring, Thomas, skriver klubben på sin hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Foruden det faktum at Thomas Delaney står til at misse en række kampe for Anderlecht, så betyder det ligeledes, at den danske midtbanemotor også vil være ukampdygtig for landsholdet frem til starten af november.

Det betyder, at Delaney vil gå glip af de to vigtige EM-kvalifikationskampe mod Kasakhstan og San Marino, som spilles henholdsvis den 14.- og 17. oktober.

Thomas Delaney har indtil videre spillet fire kampe for Anderlecht, som han skiftede til på en lejekontrakt fra Sevilla denne sommer. Lejekontrakten gælder for den resterende del af den indeværende sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P