Ni mål i syv kampe! Alexander Lind og Silkeborg parkerede Viborg FF med 2-0 i lokalopgør

Silkeborg IF's Alexander Lind ser sig slet ikke tilbage i øjeblikket. Med sit niende mål i syv superligakampe i træk stod han søndag bag Silkeborgs sejr på 2-0 over Viborg FF.

Alexander Lind står bag Silkeborg IF's sejr mod Viborg
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF er et af de mest formstærke hold i Superligaen.

Og det kan de primært takke angriberen Alexander Lind for.

Søndag mod Viborg FF scorede den målfarlige angriber sit niende mål i syv superligakampe i træk, og Alexander Lind og Silkeborg IF placerer sig lige nu på en tredjeplads i Superligaen.

Alexander Lind scorede allerede til 1-0 efter 33 minutters spil, og Kent Nielsens mandskab dominerede kampen på hjemmebanen Jysk Park, hvor Viborgs anstrengelser til gengæld slet ikke slog ud på expected goals-barometeret.

Efter de første 45 minutter, havde de grønblusede spillere nemlig kun en xG på 0,08.

I anden halvleg fortsatte Alexander Lind hvor han slap i første. Han scorede således til 2-0 allerede efter kun tre minutters spil på verdens nemmeste ‘Tap In’ efter en Søren Tengstedt afslutning. Og alt går Linds vej.

Viborg; de fortsatte også hvor de slap efter de første 45 minutter. Da kampen var slut, havde Jacob Friis spillere nemlig stadig en skuffende xGoals på blot 0,36, og Viborg ligger nu på en ottendeplads i Superligaen.

Alexander Lind er nu suveræn topscorer i Superligaen.

Se alle højdepunkterne fra kampen i videoen øverst i artiklen.