2 min læsningEksperter revser OB: En symbiose af dårligdom

OB tabte søndag til FC Midtjylland og forværrer dermed sin dårlige stime. Eksperter fælder nu dom over det kriseramte hold fra Fyn.

2 min læsning
OB's træner Andreas Alm i kampens sidste minutter i superligakampen mellem FC Midtjylland og OB på MCH Arena i Herning, søndag den 24. september 2023.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Det ser ikke for godt ud for OB.

Det fynske hold har tabt dets seneste tre Superliga-kampe, efter søndagens nederlag mod FC Midtjylland.

Både fans og sponsorer har udvist utilfredshed, og nu går Viaplays Onside-eksperter også i flæsket på ‘De Stribede’.

Her var det Peter Sørensen og Francis Dickoh, der var at finde i studiet, da de fældede dom over OB.

– Jeg synes, at de står dårligere end nogensinde. De er i en sæson nu, hvor AaB er ude, AaB som har ligget side om side med OB på det økonomiske barometer, og begge hold har kæmpet om at komme op i top-seks i mange år.

– Når de ligger med den økonomiske baggrund for at gå ind og kæmpe, så er det ringere end nogensinde, at de ikke kan være med i top-seks i år – og det ser det jo ikke ud til, lød det fra Peter Sørensen.

Også Francis Dickoh refererede til AaB, men det var dog ikke på baggrund af det økonomiske aspekt, men mere selvforståelsen og en historik, der gør, at man føler sig god nok til Superligaen – som AaB pludselig mistede.

– (..) Og det er lidt det, jeg kan frygte, der sker ved OB, også fordi der er problemer indenfor kridtstregerne, det kan vi jo allesammen se, når vi ser dem spille fodbold, men der er tydeligvis også problemer på ledelsesgangen i forhold til, hvordan der bliver handlet.

– Der er også lidt problemer i forhold til, hvordan fansene tager holdet til sig – altså, der er opbakning, indtil der ikke er det mere. Nu virker det som om, de også har vendt sig mod holdet. Det er en symbiose af dårligdom (..) Der skal ske noget, og det skal ske meget, meget hurtigt, sagde Francis Dickoh i Onside-studiet.

Mål og Highlights: Bardghji vendte kampen med to sene scoringer i FCK-sejr over Brøndby

OB skal i næste spillerunde af Superligaen møde Lyngby. Du kan som altid få det fulde overblik over de kampe, der bliver vist i TV og streaming i Campos TV Guide.

Se hele eksperternes snak om OB’s krise i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P