2 min læsningEfter skandalekamp: Ajax-boss fyret

Søndagens katastrofekamp har nu fået konsekvenser for Sven Mislintat, der er blevet fyret fra sin stilling i den hollandske storklub.

2 min læsning
Ajax Logo

Ajax har fyret Sven Mislintat.

Det oplyser den hollandske storklub på sin hjemmeside sent søndag aften.

Fyringen kommer i kølvandet på opgøret mod Feyenoord tidligere søndag, som i sidste ende blev dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Sven Mislintat var ansat i stillingen som fodbolddirektør i Ajax, men må nu altså se sig fyret efter den dårlige sæsonstart kulminerede i en vaskeægte skandale søndag.

Her var danske Anton Gaaei voldsomt impliceret, da Feyenoord tromlede over Ajax i Amsterdam.

Den danske Ajax-back så ikke godt ud ved gæsternes første mål, inden han ved Feyenoords anden scoring ene og alene stod bag fejlen, som førte til målet. Han blev flået af banen efter 32 minutter.

Du kan se Anton Gaaeis uheldige rolle i søndagens opgør i videoen øverst i artiklen

Mareridtskamp for Ajax-dansker: Flået ud efter en halv time af hollandsk derby

Senere i første halvleg blev det også til 0-3 i Feyenoords favør, hvilket fik Ajax-fansene til at kaste antændt fyrværkeri på banen.

Kampen blev herefter afbrudt, inden den blev genoptaget igen.

I anden halvleg blev der atter kastet fyrværkeri på banen, hvilket fik kampens dommer til helt at afblæse opgøret ved stillingen 0-3 til Feyenoord.

Der var undervejs og efter kampen store uroligheder blandt Ajax’ fans, som er voldsomt utilfredse over sæsonstarten.

I forrige sæson blev det til en skuffende trejdeplads i den bedste hollandske række for Ajax, og i denne sæson ligger storklubben nu på en 14. plads med fem point i fire kampe.

Ajax oplyser, at fyringen intet har med den igangværende undersøgelse af Sven Mislintat om en mulig interessekonflikt at gøre.

I videoen nedenfor kan du se episoderne, der i sidste ende fik kampen afbrudt endegyldigt

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P