Atletico vinder Madrid-derbyet efter tre hovedstødsmål – Real Madrid henvist til tredjepladsen

Atletico Madrid viste sig søndag stærkest, da Madrid-derbyet løb af stablen. Real Madrid er nu ikke længere på førstepladsen i LaLiga.

Atletico Madrid slog Real Madrid 3-1 søndag aften i LaLiga.

Real Madrid er ikke længere nummer ét i LaLiga.

Det står klart, efter den spanske kongeklub sent søndag aften blev slået med 3-1 ude mod lokalrivalerne Atletico Madrid.

Efter kampen bør den hvide Madrid-klub nok træne opdækningen ved indlæg i eget felt. I hvert fald blev alle Atletico Madrids tre mål blev scoret med hovedet.

Kampen var knapt nok gået i gang, inden Alvaro Morata bragte hjemmeholdet på sejrskurs med sit hovedstødsmål i det fjerde minut.

Et kvarter senere fik Antoine Grizemann fordoblet Atletico Madrid-føringen, da den lille franskmand headede bolden i mål til 2-0.

Med lidt mere end en halv time spillet skulle der rutinerede kræfter til, for at få bragt Real Madrid tilbage i kampen. Her var det Toni Kroos, der med et flot træk og et tilsvarende flot skud fra distancen fik reduceret til 2-1 for Real Madrid.

2-1 var også stillingen ved pausen, men allerede i det 46. minut var Alvaro Morato på spil igen.

Her scorede spanieren sit andet hovedstødsmål i opgøret mod sin tidligere arbejdsgiver.

Real Madrid trykkede på resten af kampen, men Atletico Madrids velkendte defensive organisation modstod presset.

Særligt nær kampens slutningen foregik spillet kun mod Atletico Madrids mål, men gæsterne formåede ikke at slå kapital af spilovertaget.

Medie: Bayern vil stjæle Chelsea-kaptajn for snuden af Real Madrid

Med 3-1-sejren kravler Atletico Madrid op på femtepladsen.

Omvendt betyder nederlaget for Real Madrid, at man må se FC Barcelona overtage førstepladsen, mens Girona nu ligger nummer to. Real Madrid ligger på trejdepladsen med et enkelt point op til de to hold foran.

Det er sæsonens første nederlag i LaLiga for Real Madrid.