2 min læsningGylfi Sigurdsson efter Superliga-debut: Er langt fra topform

Gylfi Sigurdsson fik fredag aften sin debut for Lyngby, men ifølge islændingen er der mere i vente. Han er nemlig langt fra topformen.

2 min læsning
Gylfi Sigurdsson debut for Lyngby
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Gylfi Sigurdsson fik fredag aften sin debut i den kongeblå Lyngby-trøje, da Vejle gæstede Lyngby Stadion.

19 minutter plus det løse blev det i første omgang til for den islandske stjerne med fortid i Premier League. Han gjorde ikke en afgørende forskel i sin debut, men det var der også en grund til.

Ifølge Sigurdsson selv så er han nemlig fortsat langt fra topform. Der er derfor noget bedre i vente, fortæller han til Viaplay. I første omgang glæder han sig over sin debut og den flotte velkomst fra lægterne.

– Det var mærkeligt at være tilbage på banen, men det var rigtig dejligt. Det var en stor lettelse efter hårdt arbejde de seneste uger, indleder Gylfi Sigurdsson med et smil.

– Jeg er stadig langt fra topform, når det kommer til skarphed og at skulle kunne spille 45 minutter eller en hel kamp, så der er stadig meget arbejde til gode, fortæller Sigurdsson til Viaplay.

Islændingen var dog overordnet set rigtig glad for at være tilbage på fodboldbanen. Specielt velkomsten fra Lyngbys fans gav et smil på læberne.

– Det var rigtig rart (velkomsten fra Lyngby-fansene, red.). De står stadig og synger, selvom vi kun fik uafgjort. Fansene har bare været fantastiske. Fed velkomst for mig personligt og generelt for holdet.

Gylfi Sigurdsson har foreløbigt frem til sommeren 2024 til at gøre en forskel for Lyngby, der i skrivende stund indtager en plads i topseks med 12 point i ni kampe.

Næste gang Sigurdsson potentielt kan komme i aktion for Lyngby på ny, er når klubben møder OB på udebane mandag den 2. oktober.

Se hele interviewet med Gylfi Sigurdsson i videoen øverst i artiklen. Du kan også se den modtagelse islændingen fik ved sin indskiftning i videoen herunder

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P