Erik ten Hag er ikke i tvivl efter Højlund-scoring: Den første af mange

Rasmus Højlund kom onsdag aften på måltavlen for Manchester United for første gang, og ifølge manager Erik ten Hag er der mange flere på vej.

Erik ten Hag venter mange flere mål fra Rasmus Højlund i fremtiden.

Rasmus Højlund fik onsdag aften prikket hul på bylden.

Her fik han bragt spænding tilbage i opgøret, da han kort efter pausen reducerede til 2-1 for Manchester United mod Bayern München på Allianz Arena.

Scoringen var den danske angribers første af slagsen i den engelske storklub, men ifølge United-manager Erik ten Hag er der mange flere i vente.

Den fortæller hollænderen i et interview med Viaplay.

– Jeg er virkelig glad på hans vegne. Han stod det rigtige sted, men vi ved også, at han kan gøre det (score mål, red.).

– Han kommer til at score en masse mål for Manchester United. Det er jeg fuldstændig overbevist om. Det her var den første, og der vil komme mange flere, lyder det fra Erik ten Hag.

Mål og Highlights: Første Højlund-scoring i målorgie mellem Bayern München og Manchester United

Rasmus Højlunds scoring til trods, endte det med et nederlag for Manchester United onsdag. Her vandt det tyske hjemmehold med 4-3 efter en sand målfest i kampens døende minutter. Du kan se højdepunkterne ved at trykke på linket ovenfor.

Den blonde angriber har muligheden for at komme på måltavlen for Manchester United næste gang lørdag, når han sammen med Christian Eriksen og sine øvrige holdkammerater gæster Burnley klokken 21.00.