1 min læsningHarry Kane i storladent Maguire-forsvar: En af Englands bedste nogensinde

Bayern München-stjernen mener ikke, at den kritik, hans navnebror har været udsat for, på nogen måde har været berettiget.

1 min læsning
Harry Kane tager Harry Maguire i forsvar og kalder ham en af Englands bedste nogensinde.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Bobby Moore, John Terry, Rio Ferdinand… og Harry Maguire?

Der har været et utal af store centrale forsvarsspillere igennem møllen på det engelske fodboldlandshold gennem tiden.

Men sidstnævnte er der nok ikke mange, der på nuværende tidspunkt ville sidestille med de tre første, som alle har markeret sig flot for The Three Lions i lange årrækker.

Harry Maguire har i længere tid nu været hårdtkritiseret for sine svingende og til tider tragikomiske præstationer på banen for både England og Manchester United.

Og nu har hans chef på det engelske landshold, Harry Kane taget ham i et forsvar, der taler ham op blandt de største legender i Englands landsholdshistorie.

– Han (Maguire red.) er nok blevet gjort lidt til syndebuk i forhold til, hvordan holdet har gjort det på det seneste, indleder Kane og fortsætter så til de rosende ord:

Medie: David Beckham med besked til Harry Maguire

– Fra et engelsk synspunkt har han været en af de bedste forsvarsspiller i nyere tid, og jeg er villig til at gå så langt at sige, at han har været en af de bedste forsvarsspiller i vores lands historie til at tage England-trøjen på.

Harry Maguire har spillet 59 landskampe for England, og 53 af dem har været, mens Harry Kane har været på banen samtidig.

Til sammenligning spillede John Terry 78 landskampe, Rio Ferdinand 81, mens Bobby Moore står noteret for 108 landskampe for England, for hvem han også løftede VM-trofæet i 1966.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P