2 min læsningAncelotti roser Joselu: Har manglet hans evner de seneste år

Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti hylder klubbens nye angriber, og får samtidig sendt en mindre stikpille i retning af klubbens tidligere angribere.

2 min læsning
Carlo Ancelotti roser Joselu i Real Madrid.
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Real Madrid havde et forholdsvist roligt transfervindue.

Her var tilgangen af Jude Bellingham den med afstand mest opsigtsvækkende transfer.

Det er dog ikke kun den unge englænder, der er kommet til den spanske kongeklub denne sommer.

Karim Benzema valgte som bekendt at fortsætte karrieren i saudiarabisk fodbold, og der skulle derfor hentes ind erstatning ind for den franske Ballon d’Or-vindende angriber.

Mens profilerede navne som Kylian Mbappé og Harry Kane blev sat i forbindelse med Real Madrid nærmest dagligt, så endte det i stedet med et vaskeægte drømmeskifte for Joselu.

I en alder af 33 år og blot få måneder efter sin debut for det spanske A-landshold, vendte Joselu nemlig retur til den klub, som han ikke for alvor formåede at slå igennem hos som ung.

Joselu har tidligere i karrieren tørnet ud for klubber som Stoke, Hoffenheim og Newcastle, mens han blevet hentet til Real Madrid på en lejeaftale i Espanyol. Aftalen indeholder en købsoption.

Søndag scorede Joselu så sit andet mål for Real Madrid i denne sæson, da han blev matchvinder i 2-1-sejren over Real Sociedad.

Det har nu fået Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti til at rose sin nye angriber, og i samme ombæring sende en mindre stikpille i retning af de seneste års angribere i Real Madrid.

– Joselu giver sikkerhed i angrebet, fordi han spiller virkelig godt med både front og ryg mod mål, og han er virkelig farlig i modstanderens felt. Vi ved, hvad han kan bidrage med.

– Det er vigtigt, fordi vi ikke har haft en spiller med disse karakteristika i de seneste år, siger Real Madrid-cheftræneren på et pressemøde ifølge Marca.

Fire Real Madrid-spillere anholdt for at dele sexvideo

Med søndagens 2-1-sejr har Real Madrid nu gjort rent bord i sæsonens første fem kampe.

Den spanske hovedstadsklub topper derfor også LaLiga med maksimum point, mens Barcelona er lige i hælene to point efter.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P