2 min læsningOfficielt: Patrick Mortensen forlænger i AGF

AGF-anføreren, Patrick Mortensen, har netop forlænget sin kontrakt med den klub, som han kom til i 2019.

2 min læsning
AGF-anfører Patrick Mortensen har forlænget til 2025.
Foto: AGF

Fire og en halv sæsoner bliver som minimum til seks og en halv.

Den 34-årige AGF-anfører Patrick Mortensen har netop forlænget sin kontrakt i Aarhus-klubben til sommeren 2025.

Patrick Mortensen, der før søndagens kamp mod Brøndby står noteret for 160 kampe i den hvide AGF-trikot, kom til klubben fra norske Sarpsborg i vinteren 2019.

– Jeg er glad for, at klubben viser mig den tillid at forlænge vores samarbejde. Ingen er vist i tvivl om mine følelser for klubben og for tilhængerne og ikke mindst for de mennesker, jeg arbejder med i dagligdagen. Jeg føler fortsat, at AGF er det rette sted for mig at udvikle mig, og ser frem til at bidrage til holdet og klubbens fortsatte udvikling, lyder det fra Mortensen.

– Det har været en fed sidste sæson, og jeg er meget inspireret af den måde, vi har flyttet os på. Uwe Rösler er en dygtig og spændende træner at arbejde med. Vi bliver presset til at arbejde med os selv og som hold, og det tiltaler mig helt vildt. Og jeg har stadig masser af motivation for at blive bedre og udvikle mig hver dag, og jeg er glad for, at det også i de næste par år bliver i AGF, siger Patrick Mortensen.

Forlængelsen blev officiel søndag eftermiddag umiddelbart før AGF’s hjemmekamp mod Brøndby, og ikke overraskende er det en forlængelse, som klubbens sportschef, Stig Inge Bjørnebye, er ganske godt tilfreds med.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P