1 min læsningMål og Highlights: Chelsea smed point mod Billing og Bournemouth

Chelsea smed endnu en gang point i Premier League. Denne gang var det Bournemouth, der drillede det milliarddyre hold. Se mål og highlights.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - AFC Bournemouth v Chelsea - Vitality Stadium, Bournemouth, Britain - September 17, 2023 Chelsea's Lesley Ugochukwu in action with AFC Bournemouth's Ryan Christie and Philip Billing Action Images via Reuters/Matthew Childs NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION.NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Spillemæssigt har Chelsea sådan set fået en fornuftig start på sæsonen, men resultaterne har endnu ikke været der, og efter nederlag i seneste runde til Nottingham Forest, skal man på ny forsøge at rejse sig mod Phillip Billing og bournemouth søndag eftermiddag.

Manager Mauricio Pochettino har rystet posen i forhold til både trup og startopstilling, eftersom rekordindkøbet Moises Caicedo ikke er rejst med til den engelske sydkyst, mens Mykhaylo Mudryk bliver prøvet af som wingback.

Undervejs i anden halvleg blev der også plads til en debutant i form af Cole Palmer, der kom til fra Manchester City sent i transfervinduet, men englænderen kunne ikke rykke på kampens endelige resultat.

| Vitality Stadium | 17 sep 2023-15.00
Bournemouth
Bournemouth
u t t u
0 : 0
Slut
Chelsea
Chelsea
u t v t
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Kamp statistik
Bournemouth
Chelsea
Off Target 9
On Target 4
On Target 6
Off Target 8
1 Gule kort 5
0 2. Gule > Rødt kort 0
0 Røde kort 0
1 Hjørnespark 6
14 Frispark 20
1 Offside 2
36 Boldbesiddelse 64
13 Skud 14
4 Skud på mål 6
0 Mål 0

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P