2 min læsningChristian Eriksen savnede kynisme i United-skuffelse mod Brighton

Manchester United-danskeren mener, at han og holdkammeraterne burde have været bedre til at udnytte deres chancer.

2 min læsning
Christian Eriksen mener, United skulle have udnyttet deres chancer bedre mod Brighton.
Foto: Dave Thompson/AP/Ritzau Scanpix

Det var alt andet end en lykkelig retur tilbage efter landsholdspausen for Manchester United.

Det gik nemlig grueligt galt for De Røde Djævle, da man lørdag eftermiddag tog imod Brighton på Old Trafford.

Måltavlen på Drømmenes Teater sagde nemlig 1-3 ved slutfløjt, men spørger man en af storklubbens to danske spillere, så kunne det måske være gået anderledes, hvis man havde været skarpere foran mål.

Danskeren mener nemlig, at der på trods af dominans på bolden fra Brightons side stadig var chancer til at lave et resultat.

– Vi prøver at kommet tilbage i kampen og at være offensive, og i sidste ende synes jeg også, vi skaber nok chancer til at komme tilbage, men vi udnyttede dem bare ikke, siger danskeren til MUTV efter kampen.

Den unge tuneser Hannibal Mejbri stod for Uniteds ene scoring på et langskudsmål, mens danske Rasmus Højlund, der fik sin første start for Manchester United faktisk også havde bolden i nettet i første halvleg, men fik sin scoring annulleret.

Schmeichel storroser Højlund: United har aldrig haft en spiller som ham

Eriksen selv fik fuld spilletid på et skadesplaget Manchester United-hold, der mede nederlaget langt fra har fået en ideel start på sæsonen med blot seks point i sæsonens første fem Premier League-kampe.

I midtugen retter de så fokus på Champions League, hvor der venter en tidlig nøglekamp i Gruppe A – som også inkluderer F.C. København – når man skal møde Bayern München på Allianz Arena.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P