2 min læsningTen Hag ‘ved ikke’ om Sancho har spillet sidste kamp for United

Manchester United-manager, Erik ten Hag, ved ikke, om Jadon Sancho har spillet sin sidste kamp for De Røde Djævle.

2 min læsning
Erik ten Hag ved ikke, om Jadon Sancho har spillet sin sidste kamp for Manchester United.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han står noteret for i alt 82 kampe for klubben, men kamptotalen kan vise sig at slutte der.

23-årige Jadon Sancho var en dyr herre, da Manchester United forrige sommer betalte 85 millioner euro for ham i Dortmund.

Den engelske kantspiller er aldrig blevet den succes, som fansene på Old Trafford havde håbet, og senest er han i den grad raget uklar med klubbens manager.

Efterfølgende har Sancho angiveligt nægtet at undskylde til Erik Ten Hag, og derfor er han nu officielt røget helt ud af United-truppen og kan potentielt have spillet sin sidste kamp for klubben.

United degraderer Jadon Sancho – fortsætter selvtræning

– Jeg ved det ikke (om Sancho har spillet sin sidste kamp for klubben, red.). Jeg forbereder holdet, så godt som jeg kan. Jeg lægger al min energi i de spillere, der er til rådighed. Han er ikke til rådighed, så lige nu er han ikke vigtig, for han kan ikke bidrage, lyder det ifølge ESPN fra Ten Hag.

Sancho blev droppet til Manchester Uniteds kamp mod Arsenal før landskampspausen som følge af dårlige præstationer til træning, og det fik ham til offentligt at udfordre sin manager.

Sancho efter Erik ten Hag-udtalelser: Tro ikke på det – jeg er blevet gjort til syndebuk!

Sagen har selvsagt fyldt en del, men det er ikke tilfældet internt i United-truppen, hvis man skal tro klubbens hollandske manager.

– Det er snakken blandt fans, det er snakken i medierne, men det er ikke snakken blandt spillerne.

– De vil præstere. Spillere, som ikke har fået så mange muligheder, får nu deres muligheder, så det her er deres chance for at spille sig ind på holdet. Vi har en virkelig god holdånd, alle er fokuseret på kampen (mod Brighton, red.) og de kommende kampe, lyder det fra Ten Hag.

Jadon Sancho fik korte indhop i sæsonens første tre kampe, inden han altså blev droppet til sæsonens fjerde kamp – kampen mod Arsenal.

Jadon Sancho havde i sidste sæson en længere periode fra november til februar, hvor han på Erik ten Hags opfordring trænede individuelt i Holland som følge af psykiske og fysiske problemer.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P