1 min læsningMedie: Bayern har godt øje til Xabi Alonso

Selvom Thomas Tuchel sidder godt i sædet Bayern München-træner, så er klubben allerede i gang med at forberede til fremtiden.

1 min læsning
Xabi Alonso på trænerbænken i kampen mellem Bayern München og Bayer Leverkusen.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Thomas Tuchel blev hentet ind som ny cheftræner i Bayern München i sidste sæson, da klubben valgte at fyre Julian Nagelsmann.

Det udmundede i et tysk mesterskab i Tuchels første halve sæson som styrmand i den sydtyske storklub.

Selvom det er en ganske godkendt start, så er det ikke ens betydende med, at man i Bayern München er en sikker mand.

Ifølge Bild så er Bayern nemlig allerede i gang med at kigge på, hvem der kunne blive den næste træner i fremtiden, sågar man en dag skiller sig af med Thomas Tuchel.

Her skulle det ikke være hvem som helst, de tyske mestre har øje på. Det tyske medie menes at vide, at der er tale om den nuværende Bayer Leverkusen-træner, Xabi Alonso, der selv har en fortid i München.

Den tidligere spanske midtbanespiller nåede at spille 117 kampe for Bayern i perioden 2014 til 2017.

En af fortalerne for Leverkusen-træneren, ifølge Bild, er Karl-Heinz Rummenigge, der sidder i bestyrelsen i Bayern og er tidligere spiller i klubben.

Selvsamme Rummenigge var også manden, der hentede Alonso til klubben som spiller tilbage i 2014, da han var CEO i Bayern.

Fredag aften tørnede netop Bayern München og Bayer Leverkusen sammen, hvor et hæsblæsende opgør endte 2-2 på Allianz Arena.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P