2 min læsningMedie: Barca har rettet blikket mod Athletic-juvel

FC Barcelona har indstillet sigtekornet på Athletics Nico Williams, som opfylder alle klubbens ønsker.

2 min læsning
Nico Williams er på FC barcelonas radar.
Foto: Jorge Guerrero/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er ung, han har potentiale, han er allerede bevist, og så er han potentielt gratis.

Der er flere grunde til, at FC Barcelona har rettet blikket mod 21-årige Nico Williams, der til dagligt spiller i Bilbao-klubben Athletic.

Den spanske landsholdsspillers kontrakt i den baskiske klub udløber nemlig til sommer, og dermed kan FC Barcelona allerede den 1. januar begynde at forhandle med ham – og det har de, ifølge Sport, tænkt sig.

Det spanske medie mener således at vide, at den catalanske storklub allerede har været i kontakt med Williams’ agent, Félix Tainta, men intet er endnu afgjort.

Athletic arbejder selvsagt også på at forlænge med den unge kantspiller, og det arbejde har stået på i ‘et stykke tid’.

Bilbao-klubben vil gerne holde Williams i klubben på en ny femårig kontrakt, og derfor er de villige til at strække sig. Først og fremmest har de angiveligt indvilget i at bibeholde den nuværende frikøbsklausul på 50 millioner euro, så de under alle omstændigheder kommer til at tjene penge.

Barca kan ånde lettet op: Profil klar til weekenden

For FC Barcelona ses Nico Williams som et perfekt supplement til Ferran Torres, Raphinha og særligt 16-årige Lamine Yamal, der alle gør sig mest på højrekant.

Nico Williams har i modsætning til sin otte år ældre bror, Iñaki Williams, valgt at repræsentere sit fødeland, Spanien, fremfor forældrenes fødeland Ghana.

Indtil videre står han noteret for 10 kampe for La Furia Roja, hvor han senest spillede en halvleg i både EM-kvalifikationskampen mod Georgien og Cypern.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P