3F Superligaen

Politiet vil tilbageholde FCK-fans efter derbyet på Brøndby Stadion: Har efterspurgt det længe

F.C. Københavns fans kan forvente at blive tilbageholdt efter slutfløjt, når næste weekends derby mod Brøndby er færdigspillet.

FCK's fans vil blive tilbageholdt på Brøndby Stadion efter næste derby.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. Københavns fans kan se frem til et lidt længere ophold end sædvanligt på Brøndby Stadion næste weekend.

Således oplyser Vestegns Politi, at man vil gøre brug af de nye regler om kortvarig tilbageholdelse af udebanetilskuere.

Tilbageholdelsen vil vare ved indtil politiet vurderer, at det ikke længere er nødvendigt – dog maksimalt i en time efter slutfløjt.

I forbindelse med udmeldingen har Brøndby IF’s administrerende direktør, Ole Palmå, en opfordring til de fans, som tager på Brøndby Stadion for at se kampen.

Samtidig gør han det klart, at muligheden for at tilbageholde udefans har været efterspurgt i længere tid.

– Derbyet er for både fans og spillere et af de mest intense derbyer, man kan opleve i Nordeuropa, så vores klare og tydelige opfordring til alle er, at man bruger sin energi på at støtte sit hold.

– Alle ønsker et fredeligt afviklet derby, hvor fokus er på spillet på banen, så vi har naturligvis været i løbende og tæt dialog med politiet, myndighederne, F.C. København og fans for at sikre den bedst mulige afvikling af kampen, og dagens påbud er derfor ikke en overraskelse for os, da det er et af de værktøjer som længe har været efterspurgt, siger Ole Palmå til Brøndbys egen hjemmeside.

Derbyet mellem Brøndby IF og F.C. København fløjtes i gang på Brøndby Stadion søndag den 24. september klokken 14.00.

Brøndby skal nu på søndag en tur til Aarhus for at spille mod AGF, mens FCK lørdag klokken 16.00 gæster FC Nordsjælland i Farum.

FCK indtager lige nu førstepladsen i Superligaen, mens Brøndby ligger nummer tre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P