1 min læsningHarry Maguire om sommerens rygter: Jeg overvejede alt

Harry Maguire åbner om om den manglende spilletid i Manchester United, og hvorfor skiftet til West Ham gik i vasken.

1 min læsning
FILE PHOTO: Soccer Football - Premier League - Manchester United v Fulham - Old Trafford, Manchester, Britain - May 28, 2023 Manchester United's Harry Maguire during the lap of appreciation after the match Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details./File Photo

23 minutters spilletid. 

Det er hvad, Harry Maguire har fået på banen for Manchester United i Premier League i denne sæson.

Den engelske landsholdsspiller er ikke første mand i køen, når det kommer til minutterne i Manchester United, og der var derfor også rygter om, at United overvejede at sælge ham. Derfor var et sommerskifte til West Ham United under opsejling.

Over for Sky Sports åbner Maguire nu op om det mislykkede skifte.

– Min England-karriere er en stor prioritet for mig, men det samme er min klubkarriere. West Ham og jeg kunne ikke blive enige. Jeg overvejede alt, og når jeg ikke har startet inde i de første fire kampe, så er det noget, man tænker over.

Ydermere fortæller den tidligere United-anfører, at han bare gerne vil spille fodbold, og derfor har opstarten af denne sæson været hård for ham grundet den manglende spilletid.

Manchester United melder ud: Her er klubbens nye anfører

Om Harry Maguire får spilletid i weekenden, må tiden vise. Her tager Manchester United lørdag eftermiddag imod Brighton. Du kan få det fulde overblik over denne weekends Premier League-kampe HER:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P