1 min læsningOfficielt: Polen fyrer landstræner

Det polske landshold skal have ny landstræner, efter at Fernando Santos onsdag aften er blevet fyret som landstræner.

1 min læsning
Fernando Santos er blevet fyret som landstræner for det polske landshold efter en blandet start i spidsen for polakkerne.
Fernando Santos er blevet fyret som landstræner for det polske landshold efter en blandet start i spidsen for polakkerne. Foto: Florion Goga/Reuters/Ritzau Scanpix.

Rygterne har gået onsdag på, at den polske landstræner, Fernando Santos, var tæt på en fyring, og senere samme dag er det nu officielt.

Fernando Santos blev efter VM-slutrunden fyret fra posten som landstræner for Portugal. Kort tid efter VM blev den portugisiske træner ansat som polsk landstræner, der skulle forsøge at kvalificere sig til EM i Tyskland i 2024.

Samarbejdet blev dog aldrig en lykkelig historie for Santos og Polen. Efter de første seks kampe i spidsen for det polske landshold, er det blevet til tre sejre og tre nederlag.

De resultater har det polske fodboldforbund ikke været tilfreds med, hvilket nu har resulteret i, at Fernando Santos er blevet afsat fra posten. Det skriver forbundet på deres egen hjemmeside onsdag aften.

Polen ligger efter de første fem kampe i EM-kvalifikationens gruppespil, har det polske landshold kun indsamlet seks point, mens polakkerne er placeret på en fjerdeplads i puljen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P