1 min læsningMedie: Usikkerhed om Sancho og Antony kan tvinge Manchester United på markedet

Transfervinduet er lukket, men en række spillere uden kontrakt er stadig tilgængelige, og Manchester United har angiveligt blikket rettet mod særligt én.

1 min læsning
Manchester United overvejer at hente transferfri Anwar El Ghazi.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har offensive problemer.

Godt nok har den engelske storklub langt om længe fået danske Rasmus Højlund på banen, men det begynder at tynde ud blandt kantspillere i truppen.

Jadon Sancho er røget i unåde hos manager Erik ten Hag, og brasilianske Antony er ikke en del af klubben, så længe anklagerne mod ham verserer i Brasilien.

Klubben har også udlejet Mason Greenwood ud til spanske Getafe, mens unge Amad Diallo er skadet, og dermed er Marcus Rashford, unge Facundo Pellistri og alternativt Anthony Martial stort set eneste muligheder for manager Erik ten Hag.

Det har han og klubben nu tænkt sig at adressere ved at hente Ten Hags landsmand – Anwar El Ghazi. Det skriver engelske Daily Mail.

El Ghazi forlod Eindhoven-klubben PSV efter gensidig aftale i sidste uge, og dermed kan han skifte til kvit og frit til Manchester United – også selvom transfervinduet er lukket.

Manchester United om anklager mod Antony: Han udskyder sin tilbagevenden

28-årige Anwar El Ghazi slog sit navn fast i Ajax i perioden fra 2014 til 2017, inden turen gik videre til franske Lille. Herfra gik turen efter halvandet år videre til engelske Aston Villa, hvor det i alt blev til 119 kampe.

Efter et halvt år på udlån i Everton, skiftede El Ghazi sidste sommer hjem til Holland, hvor det i den seneste sæson blev til ni mål i i alt 31 kampe under ledelse af den tidligere Manchester United-angriber Ruud van Nistelrooy.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P