2 min læsningMedie: Nuamah kan få Premier League-legende som cheftræner i Lyon

Den engelske legende og tidligere manager i både Chelsea og Everton er efter sigende i spil til at bliver Ernest Nuamahs nye træner i Lyon.

2 min læsning
Frank Lampard kan blive ny cheftræner i Lyon.
Foto: Justin Setterfield/Reuters/Ritzau Scanpix

Krisen kradser i Olympique Lyon.

Det fik mandag cheftræner, Laurent Blancs, hoved til at rulle, da han mandag blev fyret fra jobbet.

Flere navne er blevet nævnt i løbet af tirsdagen som mulige bejlere til det ledige trænersæde, og det nyeste på stammen er en sand legende i Premier League og mere specifikt i Chelsea.

For ifølge mediet 90min, så er Frank Lampard nemlig på blokken til at blive Ernest Nuamahs nye træner i den franske storklub.

Ifølge mediet, så skulle klubbens ejer, John Textor, være en stor beundrer af den tidligere Chelsea-midtbanespiller, der spillede 611 Premier League-kampe i sin aktive karriere.

Textor ejer også London-klubben Crystal Palace, og Lampard har tidligere været rygtet heftigt til The Eagles, da han var manager hos både Chelsea og Everton i Premier League.

Flere medier har også meldt Gennaro Gattuso meget tæt på at besætte den ledige stilling.

På trods af kontraktlig forpligtelse: Bayern vil lade Nagelsmann blive tysk landstræner

Frank Lampard har tidligere været manager for tre forskellige engelske klubber med meget blandet succes.

I sit første træner-job i Derby var Lampard en stor succes, og tiden i The Championship sikrede ham et job i managersædet i Chelsea, hvor han nåede at sidde i halvandet år.

Et år efter, blev Lampard hyret af Everton, som han var meget tæt på at rykke ned med, inden han blev fyret efter et år i sædet.

Senest blev han hevet ind som midlertidig manager i Chelsea igen, hvor det dog kun blev til sølle 0,45 point i snit i de 11 kampe, han fik som caretaker.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P