1 min læsningMessi: Han er verdens bedste forsvarsspiller

Den argentinske verdensmester peger på sin personlige favorit til bagkæden.

1 min læsning
Messi-peger-på-Christian-Romero-som-den-bedste-forsvarsspiller-i-verden
Luis Robayo/AFP/Ritzau Scanpix

Virgil van Dijk, Rubén Dias eller måske Ronald Araujo?

Flere navne kan være oppe at vende, når man skal pege på verdens bedste forsvarsspiller, men spørger man Lionel Messi, er han ikke i tvivl.

Den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder peger nemlig på en spiller, der ikke er nomineret, når den prestigefyldte, individuelle pris skal uddeles den 30. oktober i Paris. Det skriver det tyske medie Sport Bild.

– I min optik er han (Christian Romero, red.) den bedste forsvarsspiller i verden på nuværende tidspunkt. Fantastiske præstation (mod Ecuador, red.). Han var kampens spiller, siger Lionel Messi.

Christian Romero var en vital del af det argentinske landshold, der tilbage i december 2022 løftede VM-trofæet for første gang siden 1986.

Tidligere Spurs-keeper: Christian Romero er den forsvarsgeneral klubben har skreget efter

Argentina har ikke indkasseret et mål i de seneste fire kampe. Her har Christian Romero spillet fire ud af fem kampe, da han blev sparet i 7-0-kampen mod Curaçao.

Christian Romero kom til Tottenham fra Atalanta i 2022. Dengang kostede han London-klubben i omegnen af 373 millioner kroner. Den 25-årige forsvarsspiller har spillet 68 kampe for Spurs, scoret tre mål og lagt én assist.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P