1 min læsningMålene strøg ind i 2. division – Aarhus Fremad henter ind på ustabile Esbjerg

Aarhus Fremad vandt i 2.division, mens de ubesejrede vestjyder fra Esbjerg smed en sejr over styr. Aarhusianerne haler nu ind på EfB i tabellen.

1 min læsning
Aarhus Fremad og Esbjerg logoer

Søndag var der to kampe på programmet i den hjemlige 2.division.

Topholdene fra Esbjerg fB og Aarhus Fremad spillede begge på hjemmebane mod henholdsvis Nykøbing FC og Fremad Amager.

Og målene strøg fra første fløjt ind på begge stadions.

Esbjerg fB så længe ud til at leve op til favoritværdigheden mod Nykøbing, men efter de 90 minutter viste hjemmeholdet sig som sin egen værste fjende og tabte med 3-4 efter en ustabil kamp i forsvaret.

Aarhus Fremad kontrollerede til gengæld kampen i Aarhus, og de haler nu ind på vestjyderne i toppen af 2.division, hvor de to hold ligger nummer et og to.

Esbjerg fB – Nykøbing FC, 3-4:

Der var fuld knald på fra første fløjt, hvor der med seks scoringer stod 3-3 ved pausen. Efter pausen kom det stribede hjemmehold dog bagud med 4-3, da Emeka Nnamani scorede sit andet mål for gæsterne, og Esbjerg lider dermed sit første pointtab i denne sæson.

Aarhus Fremad – Fremad Amager, 3-1:

På Riisvangen i Aarhus fik hjemmeholdet sin første scoring efter otte minutter, og sidenhen fik Fremad Amager et rødt kort. Målene kom derefter med jævne mellemrum for de hvepsestribede Aarhus Fremad-spillere, der dog lukkede et enkelt scoring ind fra amagerkanerne, så kampen endte 3-1.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P