3 min læsningKuglerne støbes til Flick-fyring: Her er de mulige afløsere

Der spekuleres heftigt i, at Hansi Flick bliver fyret som landstræner for Tyskland efter lørdagens pinlige 4-1 nederlag til Japan på hjemmebane. Og de tyske medier har allerede mulige afløsere linet op.

3 min læsning
Hansi Flick bliver måske fyret, og der er flere afløsere linet op
Foto: Ritzau /Scanpix / REUTERS/Lisi Niesner

Han er for alvor skydeskive lige nu, Tysklands landstræner Hansi Flick.

Lørdag aften tabte Tyskland på hjemmebane med 4-1 mod Japan, og til VM sidste år røg tyskerne også ud allerede efter gruppespillet.

Så hans karriere som landstræner for ‘Die Mannschaft’ hænger i en alvorlig tynd tråd.

Derfor har den tyske avis Bild også allerede linet de mulige afløsere for Flick op.

Herunder figurerer flere prominente navne som kan komme til at stå i spidsen for værtsnationens bedste fodboldspillere til EM 2024 i Tyskland, hvis DFB vælger at fyre Hansi Flick.

Flick stod dog søndag i spidsen for landsholdstræningen forud tirsdagens landskamp mod Frankrig.

Mulige afløsere som tysk landstræner i stedet for Hansi Flick:

  • Jürgen Klopp (Liverpool): Klopp, der har imponeret med sine præstationer i spidsen for Liverpool, er et af de mest prominente navne på listen. Hans taktiske finesse og evne til at opbygge vindende hold har gjort ham til en attraktiv kandidat for mange.
  • Julian Nagelsmann (uden arbejde): Den unge og dygtige træner, der tidligere stod i spidsen for RB Leipzig og Bayern München, er en af de mest eftertragtede unge trænere i europæisk fodbold. Nagelsmanns innovative tilgang og succes med at udvikle unge talenter gør ham til et spændende valg.
  • Zinedine Zidane (uden arbejde): Den tidligere Real Madrid-manager, Zinedine Zidane, er en anden prominent figur på listen. Zidanes imponerende meritter og evne til at styre stjernespækkede trupper har gjort ham til et interessant valg.
  • Rudi Völler (sportsdirektør for holdet): Rudi Völler, der har erfaring som både spiller og leder, er blevet nævnt som en mulig kandidat. Hans dybe forståelse for spillet og hans rolle som sportsdirektør for holdet kan give ham en fordel.


  • Matthias Sammer (BVB-direktør): Matthias Sammer, der har en imponerende karriere som spiller og træner bag sig, er blevet nævnt som en potentiel kandidat. Hans dybe kendskab til tysk fodbold og ledelseserfaring kan gøre ham til en stærk kandidat. Sammer er dog ansat i Dortmund lige nu.
  • Louis van Gaal (pensionering): Selvom Louis van Gaal officielt er på pension, har hans store erfaring som træner gjort ham til et navn værd at overveje. Hans taktiske snilde og evne til at få det bedste ud af spillere er velkendt i fodboldverdenen.
  • Olivier Glasner (uden arbejde): Østrigske Olivier Glasner, der for nylig forlod sin stilling som træner i Frankfurt, er en spændende kandidat. Hans tidligere succeser med også Wolfsburg har tiltrukket opmærksomhed.
  • Miroslav Klose (uden arbejde): Den tidligere tyske landsholdsspiller Miroslav Klose er et interessant wildcard på listen. Han har en stor landsholdskarriere på det tyske landshold bag sig. Klose er den mest scorende spiller ved VM med 16 mål i 24 kampe.
  • Jürgen Klinsmann (cheftræner for Sydkorea): Jürgen Klinsmann, der har tidligere erfaring som tysk landstræner, har taget jobbet som cheftræner for Sydkorea. Hans internationale perspektiv og dybe forståelse for tysk fodbold kan gøre ham til en værdifuld ressource.
  • Lothar Matthäus (uden arbejde): Den legendariske tyske spiller Lothar Matthäus er blevet nævnt som en potentiel kandidat. Hans ikoniske status og forståelse for spillet kan give ham en unik indgangsvinkel til trænerrollen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P