1 min læsningManchester United-legende om Sancho: Ten Hag har forsøgt alt

Jadon Sancho levnes ikke mange chancer fremover i Manchester United, efter Erik ten Hag kritiserede ham offentligt. Også en af klubbens største legender synes, det ser svært ud for den offensive kantspiller.

1 min læsning
Ryan Giggs mener, at Erik ten Hag har prøvet alt for at få gang i Jadon Sancho.
Foto: Ritzau /Scanpix / Lucas Peltier-USA TODAY Sports/File Photo

Hans karriere hos Manchester United har været alt andet end god.

Og Jadon Sancho er nu faldet ud med klubbens manager, hollandske Erik ten Hag, som offentligt har kritiseret den tidligere Dortmund-profil for ikke at være i ordentlig form. Og det fik siden den 23-årige tidligere engelske landsholdsspiller til at svare tilbage.

Ifølge Manchester United-legenden Ryan Giggs er Erik ten Hags kritik af Sancho et udtryk for et sidste desperat forsøg på at få en god reaktion på træningsbanen fra den dyre profil.

Det siger Ryan Giggs i en produktion af fanmediet Webby & O’Neill.

– Udefra ligner det, at Erik ten Hag har prøvet alt med Jadon Sancho. Jeg var fan af Sancho, da han kom til klubben, og jeg troede, han kunne forbedre sig. Men det har han ikke gjort.

Finland mangler en af sine topscorere mod Danmark

– Han [Ten Hag] har sendt ham væk for at komme i ordentlig form. Han har spillet ham i forskellige positioner, og for mig er det, at han undsiger Sancho offentligt i medierne, formentlig det sidste forsøg på at få det bedste ud af Sancho, analyserer Ryan Giggs i programmet.

Jadon Sancho har i tre kampe fået 79 spilleminutter i Premier League i denne sæson.

Han kostede Manchester United mere end 600 millioner kroner, da de hentede ham i Borussia Dortmund.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P