1 min læsningLiverpool og Arsenal jagter samme norske stortalent – har afvist Chelsea

De to store Premier League-klubber, Arsenal og Liverpool, jagter angiveligt det samme norske stortalent. Det skriver 90min.com.

1 min læsning
Antonio Nusa rygtes til både Arsenal og Liverpool samt en masse andre storklubber
Foto: @nusaantonio

Han har allerede afvist Chelsea.

Men derfor behøver han ikke frygte at blive arbejdsløs.

En lang række af andre storklubber står nemlig i kø for at signe det norske stortalent Antonio Nusa, der lige nu spiller i Club Brugge.

Arsenal og Liverpool skulle være de meste interesserede klubber, men også Newcastle har indstillet sit fokus på den talentfulde nordmand.

Den 18-årige norske angriber, der var med til at sende AGF ud af Conference League, takkede angiveligt nej til et tilbud fra Chelsea på hele 25 millioner pund også svarende til 217 millioner danske kroner. Chelsea bød sent i vinduet og er stadig stærkt interesserede i at hente talentet fra Stabæk til London.

Finland mangler en af sine topscorere mod Danmark

Også udenfor Premier League følges han af klubber som Ajax, Borussia Dortmund, Lyon og Monaco, men Nusa, der også allerede har spillet Champions League for Club Brugge, vil ikke stresse over sin beslutning.

– Nu står jeg i en situation, hvor jeg gerne vil have, at det næste skridt, når det sker, skal være noget, jeg virkelig har tænkt igennem. Jeg vil gerne finde det rigtige for mig. Det er vigtigt for mig. Jeg tænker over, hvad der er bedst for mig. Lige nu er det perfekt, sådan set, så du skal bare ikke stresse for meget, tingene kommer nok, har Susa netop udtalt til TV 2 Norge.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P